Termeni și condiții de utilizare a site-ului

 

 1. Acceptul dumneavoastră

      Utilizând şi/sau vizitând acest website (inclusiv tot conținutul disponibil prin acest site) ACCEPTAŢI AUTOMAT TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI.

 2. Termenii și condițiile sunt aplicabile în cazul tuturor utilizatorilor site-ului.

       Acest site poate conține linkuri spre alte site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă. Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă nu are control și nu-și asumă responsabilitatea pentru conținutul, politica sau practicile oricărui alt site. Prin utilizarea acestui site dumneavoastră absolviți în mod explicit Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă de orice responsabilitate ce ar rezulta din utilizarea de către dumneavoastră a unui alt site. Prin urmare, vă recomandăm să citiți termenii și condițiile pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitați, atunci când părăsiți site-ul nostru.

 3. Accesul pe website

      Aveți permisiunea de a utiliza acest site prin respectarea următorilor termeni de folosință:

  • site-ul se va utiliza doar în interes personal și non-comercial;
  • nu veți copia sau distribui nicio parte din acest site în niciun fel de mediu, fără a obține în prealabil o autorizație scrisă de la administratorul site-ului;
  • veți respecta termenii și condițiile acestui site;
  • sunteți de acord să nu folosiți niciun sistem automat, care accesează site-ul într-o manieră care trimite mai multe mesaje sau cereri site-ului într-o perioadă scurtă de timp, administratorul site-ului aflându-se în imposibilitatea de a răspunde în timp util solicitărilor.

  4. Drepturile proprietății intelectuale

      Conținutul acestui site vă este oferit dumneavoastră doar cu scop informațional şi pentru uz personal, si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vândut, licențiat cu alte scopuri și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate. Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă își rezervă toate drepturile pentru acest site și pentru conținutul acestuia. Sunteți de acord a nu vă angaja în utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terțe părți, în interes comercial.

      Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conţinutului acestuia.

 5. Declarație de garanție și limitarea răspunderii

      În măsura permisă de lege, școala, comandantul, și angajații săi declară toate garanțiile, exprese sau implicite, în legătură cu website-ul și utilizarea de către dumneavoastră a acestuia. Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă nu oferă nici o garanție vizavi de acuratețea sau de cat de complet este conținutul altor site-uri legate de acest site și nu-și asumă nici o responsabilitate privind:

  • erori, greșeli, sau lipsă de acuratețe a conținutului;
  • vătămare corporală sau a proprietății, de orice natură, rezultând prin accesul dumneavoastră la site-ul și serviciile noastre;
  • orice acces neautorizat sau folosința a serverelor noastre securizate și/sau orice date personale respectiv informații financiare stocate în acesta;
  • orice întrerupere sau stopare a transmisiilor dinspre sau către site-ul nostru;
  • orice erori, viruși, troieni care pot fi transmiși către sau prin site-ul nostru de către o parte terță și/sau orice erori sau omisiuni legate de conținut sau pentru orice pierdere sau stricăciune de orice fel apărută ca rezultat al folosinței oricărui conținut postat, transmis prin email sau făcut disponibil prin site-ul respectiv.

      Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă nu garantează și nu-și asumă responsabilitatea pentru orice produs sau serviciu publicat sau oferit de către o parte terță prin prezentul site sau orice site cu hyperlink sau apărut în orice banner sau alt fel de publicitate. Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă nu va fi parte la sau în orice alt fel responsabilă pentru monitorizarea oricăror tranzacții dintre dumneavoastră și o parte terță oferitoare de produse sau servicii în ceea ce privește cumpărarea oricărui produs sau serviciu prin orice modalitate.

  6. Posibilitatea de a accepta termenii de utilizare

      Prin acceptarea prezentelor condiții afirmați fie că aveți peste 18 ani, fie că sunteți minor capacitate de exercițiu restrânsa si aveți consimțământul părintelui sau tutorelui legal și sunteți în măsură și competent să înțelegeți termenii, condițiile, obligațiile, afirmațiile și garanțiile stabilite mai sus și să respectați toate acestea.

 

 

Sigla scolii